1292589730_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

KEVÄTKAMPA
Uusi haasteblogi

Aamukamman KEVÄTKAMPA starttaa tänään 1.1.-11!

Ensimmäinen haasteaihe:

Tällä kertaa valitset kohteen, jonka kuvaat sitten jokaisen kuukauden ensimmäisen lauantain haasteeseen.

Kuvan tulee olla otettu haasteviikon aikana (la-la) ja sen tulee jollain tavalla osoittaa kevään edistymistä. Muutoin kuvauskohde on vapaa, samoin kuin tyyli, jolla kevään tuloa esittelet. Voit siis tässäkin valokuvan sijasta kirjoittaa vaikka tarinan sen viikon kevään merkeistä tai runoilla sen hetkisestä tilanteesta, mutta aihepiirin tulee niissäkin pysyä samana läpi kauden. Myös piirrokset ja maalaukset ovat sallittuja.

 

HUOM! ERIKOISVIIKOT

Muistathan, että kuukauden ensimmäisen lauantain haasteessa kohde pitää olla joka kerta sama! Jos siis piirrät vaikka pihanäkymääsi, niin piirroksen "perusasettelun" tai sen jatkuvuus tulee olla joka kuukauden piirroksessa sama, mutta kaikki kevään merkit ja muut lisäämäsi asiat voivat tietenkin vaihtua ihan mielesi mukaan. Sama koskee myös muita tapoja, joilla teet kuun eka lauantain haasteeseen.

Muiden viikkojen haasteissa tyyli ja tapa on vapaa, eikä kohteen, osallistumistavan tai idean tarvitse koskaan olla sama.

Ja nyt itse asiaan! Tervetuloa mukaan talvea selättämään! Katkotaan yhdessä kaikki piikit kammasta, niin kevät ja sen myötä kesä tulevat vastaan ennen kuin huomaammekaan!

t. TeeTee

ps. Lisää tietoa haasteesta Kirjoittaja -laatikossa ja ohjeet Linkyn käytöstä omassa boxissaan!

 1292589730_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

AAMUKAMPA
Uusi haasteblogi

Aamukamman KEVÄTKAMPA starttaa 1.1.-11!

Uusi haaste avataan aina lauantaiaamuisin n. klo 10.

Tule mukaan heti alusta lähtien ja kerää viikottainen sarja kevään merkkejä!

  Ensimmäisessä n. puolen vuoden jaksossa seurataan siis kevään edistymistä. Voit käyttää seuraamiseen runoja, kirjoituksia, kuvia, piiruksia ym., eli miten sinulle parhaiten sopii kevättä kuvailla. Riittää, kun kuva, tai tapahtuma, jonka kuvailet on sen viikon ajalta, jolloin haaste on voimassa!

KEVÄÄN ETENEMISTÄ SEURATAAN VIIKOTTAIN alk. 1.1.-11 - 11.6.-11.
(Kuukauden ensimmäiset lauantait ovat: 1.1./5.2./5.3./2.4./7.5. ja 4.6.)

Alkuperäisen Aamukampa idean "äiti" lienee SusuPetal, joka mainitsi asiasta sitten Kiirepakolaiselle, joka taas jatkoi idean minulle, vihjaisten, josko innostuisin pitämään uutta haastetta yllä! Yllytyshulluna (ja haastehulluna) suostuin heti, sen kummempia miettimättä ja tässä sitä nyt ollaan!

Tulkaa tekin joukolla mukaan!

t. TeeTee